Nu Leven is Annelien van Hoef – Timmermans

Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben wij 3 prachtige zonen. Samen met onze 2 bastaard hondjes wonen wij in Weert en genieten wij volop van wat het leven ons brengt en te bieden heeft.

Eigen verantwoordelijkheid nemen voor mijn leven helpt me te leven in het Nu
Daarnaast heb ik het talent de ander te laten zijn, te werken vanuit die ruimte, vanuit licht, vanuit mijn hart, mijn creativiteit, mijn intuïtie en het vermogen jou te begeleiden naar jouw verlangen, ruimte te scheppen in dat wat jou tegen houdt te zijn en te leven zoals voor jou bedoelt is.

Sinds 2010 werk ik als Energetisch Coach en heb ik intussen diverse opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding Academisch Coachen bij de Academie voor Coaching en Counseling, de Energetische Therapie, de Lichttherapie en de Bachbloesems bij het E.E.N-instituut in Panheel, de E.T-opleiding bij Janosh, de Ankh Therapie 1 / 2 / 3 , 1 jaar Focusopleiding in Nijmegen. Inmiddels heb ik ook de Bars practitioner opleiding gedaan en een aantal body processen welke een fantastisch krachtige aanvulling zijn op het werken met jou. Alles te samen stelt mij in staat jou te begeleiden naar jezelf opdat jij het leven kunt leven dat voor jou bedoelt is!

Een warme groet,
Annelien