13 Kosmische Chakra’s tekenen:

Sinds 1996 heeft de mens er zes chakra’s ( de aquariuschakra’s) bijgekregen, sinds 1998 zijn ook de eerdere 7 al bestaande chakra’s geüpload naar het aquariusniveau. Hierdoor is de aardemens getransformeerd naar de kosmische mens. De aardemens leefde alleen voor zichzelf en de manifestatie in de materie, de kosmische mens leert dienstbaar te zijn aan de medemens, de aarde en de schepping. De kosmische mens leeft met de wetten van Liefde en Eenheid.

Het bewustzijn van de mens kan zo de informatie van de Kosmos ontvangen, integreren en leven.

Het boekje van Sonia Bos “Over dertien chakra’s gesproken” heb ik al jaren in mijn bezit en met regelmaat las/ lees ik erin.

De zin: “Lijden hoeft niet meer” sprak mij hierin in het bijzonder aan. Het lijden ( karma)  transformeren door het tekenen van deze chakra’s met de daarbij behorende meditaties, affirmaties en visualisaties wilde ik heel graag neerzetten.

Ik teken al geruime tijd Mandala’s en geef diverse cursussen en workshops hierin. Toen ik het boek van Frida Boland “13 Kosmische Chakra’s tekenen” zag, voelde het logisch dat ik dit samen met anderen ging delen. Sinds het najaar van 2014 ben ik gestart met een groep dames om deze te tekenen. Het is steeds weer bijzonder om te zien wat er voor een proces er op gang gebracht wordt door het tekenen van deze vormen, de bijbehorende symbolen en kleuren, als ook het gebruik van de meditaties, visualisaties en affirmaties.

start nieuwe cursus:

tijd: 9.30u – 12.00u

Meebrengen: potlood, liniaal, gum, kleurpotloden, passer

Aanwezig: 50x50cm papier, lesbrief, koffie, thee, water en iets lekkers

Prijs: € 25,00 per les

! Je geeft je op voor de hele cursus en er wordt twee keer in blokken van 4 keer en één keer van 5 keer betaald.

Plaats: Tobbersdijk 30 6002 AS Weert

Voor info kun je me mailen : info@nuleven.com of bellen: 06 50861324

Graag tot ziens en een mandalagroet,

Annelien