Access Consiousness is de verzamelnaam voor een groot aantal behandelingen en lichaamsprocessen die je helpen om ballast af te werpen en de balans te herstellen.

Het is een behandelwijze voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt Access Consciousness ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.
Het is een ongelofelijk effectieve techniek voor stress vermindering, angst, onzekerheid, depressie, slaap bevordering, voor Burnout, voor ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens etc. Maar ook wanneer je deze klachten allemaal niet hebt is het zeker de moeite waard om een sessie te ondergaan. Het brengt je nl bij jezelf….

Elke behandeling heeft een andere uitwerking.

Dit zijn de behandelingen die ik geef in mijn praktijk:

De meest populaire behandeling is de Access Bars:

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel en worden bij jou een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf waardoor je leven vloeiender en makkelijker verloopt.
De krachtzin die Access Consciousness gebruikt is dan ook: All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory...Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven.

Energetic Facelift:
Energetic Facelift is een prachtig en krachtig bodyproces dat je hele lichaam aanraakt. Deze behandeling werkt niet alleen regenererend en verjongend op je gezicht en decolleté, maar op elke molecuul van je lichaam en dus ook op al je organen. Het is een behandeling die iedere cel in je lichaam herstelt en vernieuwt zodat het voelt alsof je een beauty behandeling gehad hebt.

BMM:
BMMgaat erover hoe we andere nabootsen (Biomimetrisch nabootsen) om de ander zo te kunnen begrijpen. Ook doen we dat in relaties, om ons zo aan te passen om in het plaatje en verwachtingspatroon van een ander te passen. We hebben dit vaak in onze jeugd geleerd en dat vastgezet in ons lichaam en systeem. Hoeveel doen we nog onze vader en moeder na en zitten we daar nog ‘in vast’?
Het BodyProces BMM gaat hierover en bevrijdt je lichaam en systeem van deze blauwdrukken, waardoor jij weer vrij bent om JOU te creëren, los van je verleden, familie en/of andere…

Cellulair Memory:
Iedere cel heeft een geheugen en kan zich zo herinneren hoe het was voor ‘een trauma’, een gebeurtenis of een ‘schade’. Door dit proces van Cellular Memory aan te zetten, herinneren de cellen zich weer hoe ze waren voor een trauma, een gebeurtenis of een ‘schade’ en kan het zich herstellen. Het laat de cellen zichzelf bevrijden vanuit een gezichtspunt waarin ze hebben vastgezeten, zodat ze weer kunnen gaan doen wat ze zouden moeten doen. Met dit BodyProces van Access Consciousness ontsluiten we het dissonante geheugen van de cel. We wissen de herinnering aan het trauma die de cel nog niet heeft losgelaten.

MTVSS:
MTVSS is een bodyproces voor een boost voor je immuunsysteem en lichaam. Het is heel geschikt voor mensen met een lage weerstand, chronische ziekte of voor wie net ziek ik geweest.
Het is geschikt voor je individuele organen, metabolisme en stofwisseling, ademhalingssysteem, zenuwstelsel, spijsvertering, ingewanden, huid, gezicht, skelet, lymfeklieren en voortplantingssysteem en je hele immunsysteem.

TSS:
TSS: is een bijzonder effectief proces van access consciousness dat de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en je lichaam haalt en je zo bevrijdt uit de loop waarin sommige ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden.

Het is een proces voor emotioneel trauma maar het kan ook heel goed assisteren om fysieke klachten te genezen, vooral als de oorzaak daarvan ligt in traumatische gebeurtenissen waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurt zijn.
Of wanneer gebeurtenissen die soms tijden geleden geweest zijn zich nu nog steeds opnieuw afspelen en er moeilijk of niet uit de herbeleving te komen valt.