Hoe wordt het nog beter dan dit?

geplaatst in: Geen categorie | 0

Afgelopen week was ik uitgenodigd om te zien hoe iemand, die bij mij een coachingstraject had gevolgd, een grote en zeer belangrijke stap in haar leven had gezet. Blij, trots en vol vertrouwen liet ze me het zien.

Dit is wat ik mocht ontvangen:

Afgelopen jaren heb ik een aantal situaties op m’n pad gekregen waarbij ik voelde dat ik ondersteuning nodig had om me weer terug in te laten zien wie ik ben en niet wie ik was geworden. Via Facebook ben ik in contact gekomen met Annelien. Een lieve, begripvolle warmhartige vrouw die me direct het gevoel gaf van een verwelkomd vertrouwen. De gesprekken die wij hebben gevoerd hebben ervoor gezorgd dat ik in de situaties vooral bij mezelf bleef, ontdekte waar ik tegenaan liep en dat ik daar iets mee kon doen voor mezelf. Door heel bewust hier met elkaar mee bezig te zijn geweest heb ik nu, na een hele lange tijd, weer de kracht in mezelf gevonden om ermee om te kunnen gaan!!

 

Dankjewel,

Annelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *