Wat doe ik:

Ik werk met het licht en in het licht,  ik werk in het veld van ruimte, van vrijheid, van alles is er al, alles is een….

Tools die ik hierbij gebruik zijn:

Een coachend gesprek:

Je werkt samen met mij aan een vraag of een persoonlijk doel.
Een gesprek helpt je samen met de behandeling zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar boven te halen.
Je wordt met je eigen gedrag geconfronteerd, geprikkeld en uitgedaagd.
Een gesprek helpt je om je weer bewust te worden van je eigen kracht, terug te brengen bij je eigen verantwoordelijkheid en het nemen ervan.

Technieken die ik gebruik tijdens het gesprek:

– Gedachtekracht
– Focussen
– Visualisatie
– Spiegelen
– Mindfulness

Een Barssessie:

Een Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten!

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer.

Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd” enz.

Tijdens een Barssessie wordt het volgende losgelaten:
ervaringen zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Door deze 32 punten zachtjes aan te raken ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

 

Energetische Mandala’s / Geboortemandala’s oftewel Naamzegels:

Een Energetische mandala oftewel een Geboortemandala is een mandala die aan de hand van de numerologische getallen van je geboortedatum en geboortenamen zoals je bij de gemeente ingeschreven staat getekend wordt. Doormiddel van zo een Geboortemandala krijg je inzicht in wie je werkelijk bent, hoe je overkomt op de buitenwereld, wat je zou willen zijn, op welke basis je mag steunen in dit leven, welke talenten en vaardigheden binnen je bereik liggen, wat het doel is in je leven en welke koers je kunt volgen om dit doel te bereiken.

Ieder getal heeft een trilling en elk getal correspondeert met een bepaalde kleur, gevoelswaarden en kwaliteiten die bij deze kleur horen.

Op deze manier is de Energetische Mandala oftwel Geboortemandala opgebouwd, en wordt jouw uniekheid in kaart gebracht in de vorm van een mandala waarbij jouw unieke getallen de leidraad vormen , om zo (meer) inzicht in jezelf te krijgen.

Het is steeds weer mooi om te zien hoe dicht de kwaliteiten van de berekende waarden bij de persoonlijkheid van de betreffende persoon liggen.

Ik teken deze naamzegels met de hand en het is een uniek cadeau voor jezelf, om zomaar te geven en/of als een verjaardagscadeau, een kraamcadeau, een jubileumcadeau, een sinterklaas- of kerstcadeau.

Het geven van mandalacursussen en workshops:

In mijn praktijk verzorg ik diverse mandalacursussen en workshops.

Tijdens de Mandalatekencursussen zal er veel aandacht besteedt worden aan wat jij voelt en ervaart bij het tekenen van de vorm en het gebruik van de kleuren. Het tekenen van een Mandala is een ervaring welke jou inzicht geeft in jezelf en je kan helpen dichter bij jouw eigen zijn te komen. Wie ben ik, wat wil ik, waar wil ik naar toe?
Natuurlijk leer je de techniek om een Mandala op te zetten, de nadruk ligt niet zozeer op het neerzetten van een perfecte Mandala, maar op het voelen en ervaren en de diepere lagen die zichtbaar worden door het proces van bewustwording met jezelf aan te gaan. Het tekenen van vormen, structuren, geometrie en het gebruik van kleuren houdt het licht en maakt het niet zwaar.

–  basiscursus mandalatekenen I en II
–  mandalatraining Flower of Life met als verdieping de geometische vormen
–  de Zeven Hoofdchakra’s in de Mandala
 de Dertien Kosmische Chakra’s
–  workshop intuïtief (mandala)tekenen:
met als basis jouw vraag en de hologrammen van Janosh laat jij jouw gevoel spreken, hierdoor kunnen
(verrassende) antwoorden naar voren komen.

Tijdens deze mandalacursussen en workshops ga je aan de slag met potlood, liniaal, passer, papier en kleurpotloden.
Door het tekenen van een mandala/tekening komt er een proces op gang wat veel inzicht geeft.
Enerzijds wordt je creatieve deel aangesproken en anderzijds je rationele deel. Samen geeft dit balans, rust en inzicht
Ik begeleid jou in dit proces door je bewust te maken van wat jij voelt en ziet en samen te kijken naar wat je ervaart en naar boven komt tijdens dit tekenen.

Belangrijk is dat je jouw proces in je eigen tempo en op je eigen manier gaat.
Er is geen beter of slechter, geen lelijk of mooi en geen goed of fout.

Regelmatig starten er nieuwe cursussen en workshops.
Kijk voor actuele data onder het kopje: cursussen en workshops