Nu Leven is Annelien van Hoef – Timmermans

 

Lang ben ik op zoek geweest naar mezelf, naar vrijheid, vrij zijn om te zijn wie ik ben en ruimte om te doen en laten wat ik wil en nodig heb.
Ver  ben ik van mezelf vandaan geweest, mezelf kwijt geweest…. Al mijn levenslessen hebben daar ook mee te maken en ik ben me er inmiddels van bewust dat ikzelf alleen diegene ben die mezelf die vrijheid en de ruimte mag en kan geven om te zijn wie ik ben en te doen wat ik te doen heb.

Mezelf Zijn…. vrijheid en ruimte ervaar ik nu volop, in mezelf, in mijn leven, in mijn werk en waar het eerst een proces van strijd en strugle was, is het inmiddels een proces van verwondering en genieten….

Leven in het Nu is daar een belangrijke tool voor, daarnaast heb ik het talent de ander te laten zijn, te werken vanuit die ruimte, vanuit licht, vanuit mijn hart, mijn creativiteit, mijn intuïtie en het vermogen jou te begeleiden naar jouw verlangen, ruimte te scheppen in dat wat jou tegen houdt te zijn en te leven zoals voor jou bedoelt is.

Sinds 2010 werk ik als Energetisch Coach en heb ik intussen diverse opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding Academisch Coachen bij de Academie voor Coaching en Counseling, de Energetische Therapie, de Lichttherapie en de Bachbloesems bij het E.E.N-instituut in Panheel, de E.T-opleiding bij Janosh, de Ankh Therapie 1 / 2 / 3 , 1 jaar Focusopleiding in Nijmegen. Inmiddels heb ik ook de Bars practitioner opleiding gedaan en een aantal body processen welke een fantastisch krachtige aanvulling zijn op het werken met jou. Alles te samen stelt mij in staat jou te begeleiden naar de healer in jezelf opdat jij het leven kunt leven dat voor jou bedoelt is!

Ook tijdens het geven van diverse cursussen, trainingen en workshops , mandala’s tekenen, kan ik alles inzetten wat ik geleerd en ervaren heb in mijn bewustwordingsproces en jou begeleiden in het proces waarin jij je bevindt.

Een warme groet,
Annelien