Nu Leven is Annelien van Hoef – Timmermans

 

Ik ben er in mijn leven achtergekomen dat leven in het Nu en het laten stromen van mijn hartenergie, mij helpt te leven in balans en zo om te zijn wie ik ben.

Ik ben een bewust, betrokken, intuïtief, passioneel en verantwoordelijk mens.

Deze ervaring zet ik graag in om jou te begeleiden en ondersteunen in jouw eigen proces van bewustwording.

Dit is ook waar Nu Leven voor staat: bewustwording, balans,  het licht in jou er laten zijn. Dat je mag zijn wie je bent. Maar ook het nemen van je eigen verantwoordelijkheid, leven vanuit je hart, je gevoel, passie en betrokkenheid.

Voor mijn passie, werken als Energetische Coach, heb ik diverse opleidingen gevolgd waaronder de opleiding Academisch Coachen bij de Academie voor Coaching en Counseling, de Energetische Therapie, de Lichttherapie en de Bachbloesems bij het E.E.N-instituut in Panheel, de E.T-opleiding bij Janosh,  de Ankh Therapie 1 / 2 / 3 en 1 jaar Focusopleiding in Nijmegen.

Tijdens mijn werk als coach help ik jou middels het gesprek en door te focussen om weer verbinding te maken met wie je werkelijk bent. Waardoor jij je bewust wordt van hoe je in het leven staat, wat jouw mogelijkheden zijn, hoe je omgaat met de situatie en/of met zaken, hoe je hier verandering in aan kunt brengen zodat jij weer gezond, energiek en met plezier het leven kunt leven dat bij jou past.

Ook tijdens het geven van diverse cursussen, trainingen en workshops van mijn andere passie, mandala’s tekenen, kan ik alles inzetten wat ik geleerd en ervaren heb in mijn bewustwordingsproces en jou begeleiden in het proces waarin jij je bevindt.

Een warme groet,
Annelien