Energetische Mandala’s / Geboortemandala’s oftewel Naamzegels:

Een Energetische mandala oftewel een Geboortemandala is een mandala die aan de hand van de numerologische getallen van je geboortedatum en geboortenamen zoals je bij de gemeente ingeschreven staat getekend wordt. Door middel van zo een Geboortemandala krijg je inzicht in wie je werkelijk bent, hoe je overkomt op de buitenwereld, wat je zou willen zijn, op welke basis je mag steunen in dit leven, welke talenten en vaardigheden binnen je bereik liggen, wat het doel is in je leven en welke koers je kunt volgen om dit doel te bereiken.

Ieder getal heeft een trilling en elk getal correspondeert met een bepaalde kleur, gevoelswaarden en kwaliteiten die bij deze kleur horen.

Op deze manier is de Energetische Mandala oftewel Geboortemandala opgebouwd, en wordt jouw uniekheid in kaart gebracht in de vorm van een mandala waarbij jouw unieke getallen de leidraad vormen , om zo (meer) inzicht in jezelf te krijgen.

Het is steeds weer mooi om te zien hoe dicht de kwaliteiten van de berekende waarden bij de persoonlijkheid van de betreffende persoon liggen.

Ik teken deze naamzegels met de hand en het is een uniek cadeau voor jezelf, om zomaar te geven en/of als een verjaardagscadeau, een kraamcadeau, een jubileumcadeau, een sinterklaas- of kerstcadeau.

Hiernaast staan enkele voorbeelden van naamzegels oftewel geboortemandala’s die ik gemaakt heb: