27 juni 2018: Leven in het NU

geplaatst in: Geen categorie | 0

Leven in het NU

Is oa. Je bewust zijn van wat er is in je leven nu op dit moment en dan bedoel ik echt bewust zijn en dankbaarheid voelen voor dat wat er is. Zowel voor de goede, fijne zaken en dingen en voor de minder leuke, pijnlijke, verdrietige zaken en dingen.

Huh, hoe bedoel je dat laatste?!

Wees je bewust dat alles wat er gebeurt in je leven oa. bedoelt is om je verder te helpen in jouw leven, in jouw bewustwordingsproces.
Dus ook de pijnlijke, verdrietige en moeilijke zaken zoals bijv. wanneer je je niet gezien, gehoord en gewaardeerd voelt op je werk, in je relatie(s), in je familie enz.

Wanneer je je er bewust van bent dat dit niet bedoelt is om je klein te maken, je weg te duwen, maar dat het juist is bedoelt om pas op de plaatst te maken en stil te worden. En te zien en voelen of jij bijv. jezelf ziet, of jij luistert naar jezelf…..
Wanneer je dan zo pas op die plaats gemaakt hebt en stil bent, wees je dan bewust van je lichaam, van wat jij daar voelt ( diep)  van binnen en kijk, luister en voel naar dat wat zich daar laat zien, horen en voelen. Het verteld jou iets wat voor dat moment belangrijk is voor jou en waar die situatie waarin jij zit op dat moment je de weg in wijst…..

Dan is juist dat vervelende, verdrietige of pijnlijke wat er gebeurt een wegwijzer voor jou en mag je dankbaar zijn voor wat het jou verteld en laat zien….

En dan juist neem je je eigen verantwoordelijkheid, ga je je eigen kracht ervaren…

Tijdens de consulten die ik geef maak je pas op de plaats, stap voor stap ga je naar binnen en voelen en ervaren wat zich daar aandient, jij bent je eigen tool en daardoor is het juist heel krachtig…..

Een heerlijke dag vandaag,

Annelien van Hoef – Timmermans

www.nuleven.com
info@nuleven.com

Laat een reactie achter