24 juni: de 13 kosmische chakratekencursus start 18 september

geplaatst in: Geen categorie | 0

18 september start de 13 kosmische chakratekencursus.

deze tekencursus helpt je bewust te worden van aandachtspunten bij jezelf waaraan je mag werken. Sinds 1998 hebben wij allemaal 6 nieuwe chakra’s bij en zijn de 7 chakra’s die wij al hadden, geüpload naar het aquariusniveau. Hierdoor zijn wij allemaal van aardemens tot kosmische mens verworden. Wat wil zeggen dat wij allemaal de wetten van het Hogere Zijn van de schepping – de wetten van Liefde en Eenheid- begrijpen.

In deze cursus wordt gebruik gemaakt van vorm, kleur, symbolen, meditatie, visualisatie en affirmaties. Het is bijzonder om te ervaren wat het tekenen van deze vormen en symbolen, als ook de meditaties en visualisaties voor een uitwerking hebben op ieder van ons.

Kijk voor meer info onder het kopje: 13 kosmische chakra’s en graag tot ziens.

Laat een reactie achter